10 October 2016

Ko rasa?

First of all. I wanna say hello. I haven't check my blog stats for so long and so surprise that people are still reading. I rarely update, but somehow you guys still checking this lame blog. Hahaha. You must be searching recipe for cekodok . That blog post is 3rd most read blog post. (I believe grammar in this sentence to be very wrong)


Ok let's get back to business.

Saya menulis post ini adalah dengan tujuan untuk meminta pendapat awak-awak sekalian apa yang saya patut buat dengan hidup saya demi mengisi masa lapang? Memandangkan saya terlalu suka bercakap, tapi nak cakap banyak-banyak dan merepek juga tiada pentas, mungkin blog ini patut diguna pakai. Apa guna beli domain la setan kalau tak guna.

Hati ini berbelah bahagi untuk memilih topik yang ingin difokus. Kadang-kadang banyak merepek pun tiada guna nya, kerana demi mencapai wawasan 2020, seorang rakyat Malaysia mestilah memenuhi dada dengan ilmu dan maklumat berguna.

Beginilah, aku ni hari-hari memasak. Jadi saya cuba masukkan resipi masakkan lunch/dinner beserta gambar juadah supaya anda kecur air liur terutamanya rakan-rakan taulan yang kini berada di perantauan. SAYA AMAT MERINDUI ANDA SEMUA T.T Tidak lupa juga rakan-rakan di Malaysia tak kira dimana negeri anda dicampak, saya rindu juga awak-awak semua.

UP.

Maka, dengan ini, saya berikrar, esok confirm akan ada blog post baru. Saya juga akan berjanji untuk mengemaskini blog sekurang-kurang nya 3X seminggu. Saya juga berharap saya tidak memberi janji-janji palsu. Tapi saya akan tetap cuba.

UP


Oleh itu, sila stay tuned.

Dan macam biasa lame gila setiap kali update benda yang sama. MENYAMPAH



1 comment:

  1. hahahaha AIMI CEPAT UPDATE RESIPIIIIIIIIII!!! NAK MASAK KAT CARDIFF!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES