29 June 2015

Dah habis A-levels !!!!

Walaupun dah tamat A-level sejak dua minggu yang lalu, in fact almost 24/7 dengan laptop, I is a very bad person tak pernah nak update blog. Persoalannya siapa yg baca?

The fact yang aku jarang update blog, membuatkan seolah-olah ak sepi. Padahal bising je dekat twitter. Instagram selalu je. Bila nak tulis panjang-panjang ni, it takes courage, lepastu kerajinan. Saya amat admire fulltime blogger. Cemana la boleh ada idea dan kesanggupan nak update blog.

Ok berbalik kepada kisah aku yg susah bebas dari A-level. Pergh, nikmat dia wa cakap lu, hmm lazat. Engkorang taktau cemana A-level ni jimbit susah gila Ya Allah. Aku penat la nak tulis benda sedih-sedih atau terangkan secara lengkap dan terperinci cemana dashat nya A-level. Korang kena rasa dulu baru boleh faham aku. Kau mungkin kena take-over my life untuk sementara waktu. Masa tu br la kau meronta-meronta dan melutut mohon dibebaskan sebab......Malas cita.


Jadi saya harap lepasni, dalam tempoh tiga bulan lagi jangan lah tanya results cemana, fly bila apa semua sebab aku malas nak jawab. Aku dalam percubaan utk meng'repress segala apa-apa berkaitan A-level kerana ianya semua adalah mimpi ngeri. Maybe I had it worst than the others so......


Tapi on a few last days at intec, ada la fefeeling sombre sikit. Ada gak la sedih nak tinggal Intec. Sebab ramai sangat orang baik. I had to admit, orang-orang kt sini make A-level bearable. Sebab semua orang in the same position as you. Mana lagi nak cari orang yg amik A-level lepastu sedih-sedih cuak tak lepas cut-off point sama macam kau. Hmm I is sedih jugak la.



Maka akhirnya saya sajikan la sikit gambar dari intec. Sikit je la. sebab tak transfer dalam laptop pun. Macam biasa la sebab I is malas forever.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ok tipu je takde gambar kahkah padan muka.









No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES