11 June 2014

Tepuk sikit

Hai, dah berapa zaman ni tak update? Sorry lah mak jemah busy sangat sekarang ni tapi sekarang dah cool dah.


Apa khabar uols? Serious mak kesah pasal korang semua, macam mana keadaan masing-masing?
Oklah, aku nak aktif balik update tapi macam biasa la post nanti semua stok marang kerapu kepunden je. Mungkin akan start dengan book review yang dah tergendala berzaman-zaman.


Nak cerita sikit pasal update aku ni. Aku dah 2 semester kat intec. In Sya Allah, ada rezeki sambung lagi setahun, maklum la result suam-suam kuku je. A-level bagai menusuk duri sembilu (eh?) Result sem 2 belum dapat lagi tapi doa la yang terbaik please.

Tahniah 2 orang best friend result matrik gempak gila insekyo bak hang. 


Oklah uolls, kita jumpa jap lagi ok ?





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES