15 June 2014

paling pemalas

Assalamualaikum.

Sedar tak wahai sahabat semua makin lama makin sendu pulak mood aku nak update blog. Ketandusan idea dan juga semangat malas berjebon-jebon datang.


Secara jujur nya, kalau nak ikutkan, aku memang tak follow banyak blog. Sebabnya aku sendiri pun tak tau mana nak cari blog-blog best tu. Jika anda seorang blogger picisan ataupun yang dah havoc meletops sila drop kan komen anda beserta link ke blog segera daku follow blog mu.


Ada orang kata nak senang buat lah give away. Tapi Ya ampun aku taktau nak kasi apa kt orang sebab giveaway biasanya orang kasi hadiah satu dua. Lagi satu tengoklah followers berapa juta je yang follow, siapa je nak join giveaway aku noks? Tengoklah aku cari idea ye

Begitu aje lah sahabat-sahabat semua update dari saya. Kalau yang takde account blogger pun boleh je nak mengomen secara james bond ala-ala anonymous giteww. Kalau kau kurang ajar mak parang kau nok.


Okbyeee !


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES