12 January 2014

La la la ~

Kehadapan sekalian pembaca blog ni, ku pohon jari tangan dan jari kaki mohon ampun. Semester 2 dah start and obviously bukan gurauan.



Aku decide untuk tak amik apa-apa broadband plan supaya dapat kurang kan perkara-perkara lagha yang berpunca dr seketul broadband selain dari account aku kena barred. haha. Ye, seketul broadband dapat mengubah hidup anda dari duduk di atas awan kepada dalam air loji. Begitu sekali metafora nya.





Selain itu, macam biasa lah, awal-awal semester ni macam senak sikit sebab duit JPA dah habis. Aku kini redha bila-bila pun JPA nak bank in duit. Sem lepas 3 bulan aku survive kemon aimi kemon.



Idea pun tak banyak nak tulis. Banyak gila post terabai dalam draft. Sabar jelah uolsss ok. Semoga aku lebih study dr buat perkara lagha ! urghhhhh




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES