26 January 2014

A little update

Hai hai hai.

Mungkin ramai yang ingat aku dah hilang di tenggelami buku-buku A-level yang tebal macam cake. Sejujurnya, ada la betul sikit. Aku busy ya amat. Betul-betul busy memang sumpah tak tipu punya. Nak cover semester lepas punya syllibus sem  ni taktau la sempat ke tak.

Tiada yang senang pun kalau nak berjaya. Kau ingat dah dapat scholarship nak maintain kau fikir senang ke weh ? Kau ingat semua nya semanis kurma ke ? Semuanya stok-stok pahit peria. Manis-manis pun manis-manis epal. Masam macam asam keping. Hm hmm

Hambar nya weh aku sendiri taktau nak update apa. Rindu betul aku nak tulis banyak2 macam dulu. Buat gila-gila macam segmen mak andam. Hmm Hmm. K lah dah nak maghrib.












No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES