19 November 2013

Sem break yaww !

Ohh, selepas stress level babi langgar divider, aku rasa lega sangat sebab sekarang tengah sem break. Apa nak jadi pun jadi lah aku redha, masa sem 1 ni langsung tak berapa nak full effort study especially kat Math. Subject nakharom tu dah la sikit pun aku tak suka. Amende tah weh.

Economics forever tak sempat jawab sejak dari zaman sekolah. Sedap-sedap goreng jawapan lepastu invigilator announce "Ok you have 30 minutes  left " Time tu tangan ni laju dia machine buat coklat cadbury pun perlahan aku cakap. Soalan essay pun tak start jawab, ah sudah memang mati macam ni.

Entah apa bahana aku jadual exam last day ada 2 paper. Nak2 paper yang nak suruh kau menelaah dia gila kucing, memang tak satu malam je nak habis. Malam exam pukul 5.30 baru aku tido. 7 bangun balik. Memang terbaik dari kebun durian lah. Exam psychology boleh huhah bila tahu ada orang yang sama kosong paper dia. Bagus aimi Bagus. Bagus kepala hotak kau lah


Statistics ni aku taktau nak kata apa lah. Serah kat maha Esa je. Account ni jelah harapan. Jadi mohon Miss Salwa dalam keadaan tenang hendaknya masa tanda paper aku. Moga masa tu dia tengah makan coklat sebab bila makan coklat emosi stabil sikit. Kehkeh

Malam ni insyallah aku update lagi. Hehe. Sem break kan :D

p/s: Dulu masa sekolah aku tak pernah suka subject economics dengan akaun. Masuk A-level ni terbalik



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES