23 November 2013

Random #6


Tak tahu ni post random yang ke berapa. Tapi takpa lah.


Quote ni macam best je macam best.


Aku prefer menulis kalau aku tengah down. Rasa mcam mood kau tu keluar dalam bentuk tulisan. Tapi aku tak tulis kat sini la. Aku tulis kat tempat lain


Last but not least, kalau kau lelaki, kalau kau suka perempuan tu boleh tak jadi gentle lepastu nampak macam kau ada "kejantanan" jangan jadi pengecut atau nak sangat pertahan ego. Dah suka pergi jelah bagitahu. Dah tak suka boleh blah tak. Jangan la nak hantar mesej ke quote ke macam kau suka dia. Bangang abadi jenis lelaki macam ni. Rasa macam nak terajang. Sumpah tak tipu. Dah la kau buat dia macam tu lepastu pretend kau endah tak endah kan dia. Eh kalau kau terus terang takde la orang nak salah faham. Yang penting tu, EGO tu rendah kan sikit. Takde siapa suka bila dia rupanya "terperasan"


p/s: Anyone can fall in love, but only the strong ones will keep it halal.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES