20 October 2013

Tawaran kerja kosong


Final ewah dia datang lagi 2 minggu. Sikit lagi aku boleh la kot nak bakar buku-buku ni. Eh final lagi 2 tahun. So takleh bakar. Weh sial apa hambar gila aku update. Haihh. Aku nak cari rythm nak update blog macam selalu pun susah la weh sekarang ni. 

Tolong la adik adik yang masih kat sekolah tu belajar betul betul. Universiti dengan kolej ni tak senang macam korek taik hidung adik2. Korek2 gentel pastu campak. Tidak adik2, dia susah macam sembelit walaupun akak tak pernah kena. Kawan2 la yang cakap. Tolong la adik2 belajar betul2. 

Adik2, yang tak suka math tu paksa paksa kan lah diri suka math. Math ni dia suka ikut kita . Pasal apa pun taktau. Walaupun dia tiada kaitan antara hidup dan mati  kita. Melainkan menuntut ilmu fardhu ain bagi orang islam ye adik adik. 

Adik adik, perasan tak betapa hambarnya akak update blog. Akak stress level babi langgar divider jalan. Stress sebab assignment yang lebih tinggi dari mangkut tingkat. Test yang kurang sikit dari bintang di langit tu adik adik. Jadi akak nak tanya, kalau ada adik2 yang malas belajar. Ada yang bercadang nak berhenti sekolah. Akak nak offer kerja kosong. Kerja tolong akak siapkan assignment akak. Tak mahal pun adik2 upah akak nak offer. Tapi bukan akak yang bayar, Allah bayarkan pahala untuk adik2. 

Amacam ? 




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES