25 September 2013

Life's update

Ohh sorry for the long hiatus. I have no idea what to write plus my life is quite busy with procrastination. No ? Oh sekarang tengah membelanja diri online lepas banyak betul benda productive yang berlaku harini. Ahaks !

First of all, final exam tinggal lagi sebulan plus minus. Result test tak payah tanya. Ofcourse Math mengungguli carta. Umm, paham-paham jelah. Subject lain alahai sama je tunggang terbalik nya. Luckily I managed to get a quite satisfying marks for account ! Yeayy. Cukup puas untuk aku la since first test kan. Gotta do a lot more better than this in upcoming test.

A-level adalah sesuatu yang tough adik-adik. Jangan ingat dah dapat scholarship ohh you life would be so easy after that. Berangan uolls. Easy in terms of "money" boleh ahh. A-level susah. Kena Rajin. Math tak senang, Math susah. Bila time-time macam ni, banyak ahkak ahkak yang zahirkan kekesalan, ohh menyesal aku masuk sini.


Result test teruk macam mana, aku kena move on gak. Improve. Bodoh tak selamanya bangang. Pandai tak selamanya diatas. Cantik tak semestinya baik dan Jahat tak semestinya di neraka. Sekian. Goodnites uolss.
Salam






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES