29 August 2013

Gua nak rehat

Harini penat nak mampus. Dengan beg yang macam ada 80kg batu. Laptop, buku core math yang tebal macam cake tu. Adapter. Botol air, note book. Dari kelas ke library ke pusat islam ke blok ADFP. Masa nak pergi library, sampai kat loker barang, aku dah tersadai macam dugong tepi pantai. Huduh nya kau bayangkan la.

Petang plak kelas statistik dari pukul 4 sampai 6. Kelas pulak aircond macam -1 degree. Sejuk. Langsung tak faham statistics tadi. Apa nak jadi pun aku taktau. Balik je kelas aku tido. Pukul 8 bangun, mandi solat maghrib. Masak maggi sambil layan movie. Pastu main tenet. Tu je ahh aku buat harini. Ehhhhh, jap aku dah basuh baju yang menggunung mcm gunung ledang dah. Baru je tadi

Sekarang ni aku mengantuk. Okbai



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES