11 June 2013

Baby step

Since nak masuk intec ni, ada lagi 20 hari, duduk rumah haruslah diperkasa dengan aktiviti berfaedah. antaranya adalah :

1) Online : Main game, tgk movie, tweet, blogwalking
2) Tidur : Tidur pukul 4 pagi bangun 12 tengahari. Subuh ai kelat nya mata.


Malang nya satu pun aktiviti tu tak berfaedah. A-level ni bukan main-main. Aku taknak fail or stuck. Susah nanti. Aku tau English aku agak bangang, grammar terabur macam gigi, vocab kalau boleh satu words nak ulang 100 kali dalam essay. Learning process 100 % conduct in English. Pastu nanti ada test english proficiency. Duhh. Sumpah cuak.

Since aku ada beratus voucher MPH, aku heret bapak aku pi The Curve. Mula2 dulu aku heret pakcik aku gi kinokuniya cari buku. Tadi petang, ajak bapak aku plak lepas p medical check-up kat KJMC







OK bai nak belajar. haha.






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES