25 June 2013

30th June is coming !

Hello everyone.


So cerita dia, Ahad ni iaitu 30 jun aku nak daftar masuk p INTEC dah. Tak jauh mana pun, Shah Alam je. Dekat gilosss. Sebenarnya aku tak sabar sebab aku nak belajar weh. Rindu gila nak belajar, rindu nak menulis , rindu nak struggle belajar last minute semua. Hahah. I really miss all that.


Talking bout intec, kalau yang ada baca apa yang aku tulis sebelum-sebelum ni, aku kat INTEC buat A-Level selama 2 Tahun. So kalau result kebabasss (Amin!) , insyallah aku fly UK. Bidang apa ? Sekarang ni kat intec aku buat A-Level untuk sastera. Nanti degree aku boleh pilih major aku nanti. Major sastera ni tak silap aku ada 6. Antaranya adalah sejarah yang aku nak sangat buat. So doakan I ye uolllss ??


So kalau ada sesiapa yang ada inquiry nak tanya pasal program aku ni. Pasal JPA, boleh tanya ahh aku. Mungkin aku tak boleh jawab soalan kau, tapi aku boleh tanya senior-senior kat sana. Ok ? FB aku ada, twitter, tumblr. Ahh btw email, boleh email aku kat [ elassesino.malanoche@gmail.com ] Kau jangan tanya pahal email aku pelik giloss. Aku obsess dengan mafia mexico gara-gara tengok CSI:Miami. Hahah.


So lepasni memang akan jarang lah aku update sebab kolej intec takde wifi, bapak tak best dowh. Ada kat kampus je internet.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES