7 August 2011

en kamarul ariffin bin basri :)

    dia cikgu sejarah paling awesome aku rasa . aku agak kesian dekat budak kelas yg dapat cikgu ramlah . HAHA . sory . dia kalau mengajar , korg mesti akan gelak . dengan mimik muka yg agak tak boleh bla tu , lg la korg gelak . HAHA . bila dia nk bg kerja sekolah , dia akan sebut muka surat ape yg perlu dibuat , suddenly dia akn cakap " hah , MAMPUS lo " maksudnya , kerja yg dia bg tu banyak . haha . lepas habis topik , dia akan suruh buat latihan dlm kelas . dia takkan sebut latihan , tp "letihan" . haha . awesome kn . seriously aku ckp , dia di antara cikgu lelaki yg aku jumpa yg agak berdedikasi . sbb masa aku sekolah rendah dulu , cikgu lelaki ni malas malas belaka . yg paling best nye , dia akan selit selit kan dgn bercerita mengenai kisah2 nabi . cerita2 agama . itu yg paling aku suka . cerita yg kita semua taktau , dia bgtau . dan semoga cikgu akan terus awesome di masa akan datang .

p/s , dlm byk2 haiwan , haiwan ape yg paling banyak telur ? hihi .



1 comment:

  1. . biyy , aku juga adelahh ! dua tahun tahu ajar sejarah kelas kita orangg ! AHHA ! lagi menyirap bila puasa tuhh . sengaja pegi google murtabak lahh bagai ! and time RAJA SHAMRI datang membebel bebel tuhh kann , cegu ade cakap . RAJA SHAMRI tuhh antara penceramah yang hebat sebap boleh buad buda yang dahh balik datang sekolah balik lepas tuhh ! and and dy cakap dy juga boleh buad macam tuhh tapi buda buda datang bukan sebap ceramah dy best ! tapi sebap TAKUT dekat dy ! AHHA !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT © 2017 | THEME BY RUMAH ES